Leerlingen

​​​​​Iedere leerling krijgt bij ons de mogelijkheid om op het eigen niveau te werken binnen een vaste en duidelijke structuur. Naast onze ICT mogelijkheden en twee- of meertaligheid is een speerpunten van ons 'what really matters', wat doet er echt toe. Binnen dit speerpunt werken we aan praktijkervaring voor de leerlingen. Het geleerde in de praktijk oefenen en uitvoeren zowel in de school als om de school. Het inzetten op meervoudige intelligentie maakt dat de leerlingen aangesproken worden op wat ze goed af gaat, waar hun talent ligt en hoe de leerling het beste leert. Dit doen we tegelijk met de individuele behoefte die de leerlingen hebben op sociaal emotioneel gebied.

Verder zetten wij ons sterk in voor veiligheid, duidelijkheid en voorspelbaarheid, sociale vaardigheden, flexibiliteit en ruimte bieden, acceptatie van verschillen en vertrouwen.